Om oss

Att förstå vad som verkligen krävs av dig, ditt uppdrag och din utrustning, det är kärnan i Taigas filosofi. Vi utvecklar funktionella arbetskläder för dig som arbetar i världens mest krävande klimat. För att du ska komma rätt klädd och rätt förberedd. Till varje uppdrag.

Play video

Varje söm, ficka och funktion i ett plagg från Taiga är resultatet av ett unikt engagemang och flera års arbete. Utvecklingen sker i nära samarbete med klimatfysiologer, materialutvecklare och dig som bär kläderna i ditt arbete varje dag. Vi tar inga genvägar.

Vi designar våra plagg i Sverige och producerar dem i Europa. Det ger en minskad miljöpåverkan, överlägsen kvalitet och hög leveransförmåga. I klimatanläggningen på huvudkontoret i Varberg utsätter vi plaggen för omfattande tester för att vara säkra på att de uppfyller kraven. Där har vi också samlat all vår utveckling; med design, sömnad och utprovning under samma tak.

Resultatet är funktionella arbetskläder utvecklade med en verklig förståelse för vad som krävs för att hålla dig torr, varm och skyddad. Så att du kan fokusera på din uppgift, oavsett förutsättningarna. Det är ett uppdrag vi tar på största allvar. Så att du kan komma förberedd till ditt.