Köpvillkor

Garanti- och leveransvillkor

Taigas ansvar för produkten upphör efter 1 år från leveransdatum. Leveranstid är normalt 1-3 arbetsdagar om plaggen finns på lager och de inte ska profileras. Om produkter har längre leveranstid finns detta angivet på din orderbekräftelse. Försändelsen skickas normalt med Postnord Parcel. Kostnad för frakten tillkommer.

Klicka här för våra kompletta leveransvillkor

Byten

Full retur och bytesrätt till annan storlek och färg inom 10 dagar, förutsatt att plagget inte är använt, märkt eller specialtillverkat. Vid alla returförsändelser skall kopia av faktura och följesedel bifogas. Observera att du som kund själv står för returfrakten samt frakten tillbaks till dig.

OBS! Skicka endast som "Postnord Parcel" till: Taiga AB, Annebergsvägen 3, 432 48 Varberg. Ange tydliga upplysningar om vad du önskar byta till: art nr, storlek, färg etc. Se till att returnera varan i mottaget skick, gärna i originalförpackning.

Tänk på att...

Företagsmärkta plagg, plagg med tryck eller specialbeställda plagg bytes ej.

Rabatter och erbjudanden

De rabatter och erbjudanden som förekommer dras av hos oss på Taiga. Inga prisreduceringar sker på det kvitto du erhåller via e-mail utan syns först på den faktura som medföljer paketet.

Ångerrätt för konsumenter (privatpersoner)

Som privatperson har du, enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, fjorton dagars ångerrätt på alla varor som inte är specialbeställda, ändrade eller märkta med reflexer/logotyper.

Om du vill ångra ditt köp ska du lämna eller sända ett meddelande till oss om det inom fjorton (14) dagar från och med den dag då du tog emot dina beställda varor. Vi ber dig att skicka meddelandet skriftligen, via e-post till order@taiga.se eller brev till Taiga AB, Box 20, 432 21 Varberg. Du kan också fylla i och till oss skicka in det standardformulär som finns på Konsumentverkets hemsida.

Du kan inte ångra ditt köp enbart genom att låta bli att lösa ut din vara, utan du måste skicka ett särskilt meddelande till oss enligt ovan. Om du ångrar ditt köp ska du utan dröjsmål, och senast fjorton (14) dagar efter det att du ångrat köpet, skicka eller lämna tillbaka varan till oss. Du betalar för returfrakten samt står för risken för att varan inte skadas under transporten till oss. Det är därför viktigt att du paketerar varan väl. Om du har ångrat ditt köp kommer vi att göra en återbetalning med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället. Återbetalning sker inom 30 dagar från den dag vi har mottagit den returnerade varan. För att du ska kunna få en fullständig återbetalning krävs att varan är i sitt ursprungliga skick, vilket bl.a. betyder att du inte får ha använt varan.

Ångerrätten är inte tillämplig vid försäljning till juridiska personer.